Mrt

Tarihimizi bize anlatan İstiklal Marşı’nın önemini her Türk gencinin bilmesi gerekir. İstiklal Marşı sadece Mehmet Akif Ersoy’un kalemi ile değil Türk askerinin kanı ile yazıldığını, vatanın dört bir yanının milli bağımsızlık uğruna kanlarımız ile sulandığını unutmamalıyız. İstiklal Marşı sadece bir şiir değil Türk insanının vatan sevgisinin ve varoluş mücadelesinin simgesidir.Programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Seyhan Savran’a ve panomuzu hazırlayan Coğrafya öğretmenimiz Koray Savran’a teşekkür ederiz.

Mrt

Ardahan il emniyet müdürlüğü görevlilerince okulumuz öğrencilerine güvenli gençlik güvenli gelecek projesi kapsamında bilgilendirme faaliyeti yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz coğrafya öğretmeni Koray Savran in danışmanlığında ve 11 Elektrik sınıfi ögrencilerinden Alican Sural, Ömercan Keskin, Ömer Yiğit Budak, Baran Balikci ve Serhat Aydemirin Sosyal Sorumluluk programi kapsaminda ilimizin endemik bitkisini afis haline getirerek okulda tanitimini gerceklestirmislerdir.

Mrt

Okulumuz öğretmeni Erol Tağ tarafından öğrencilerimize Okul sağlığı ve  sağlıklı beslenme konulu seminer yapılmıştır. Erol hocamıza katkıalrından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Eğitimde niteliğin arttırılması projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri ve  öğrencileri tarafından, şiir ve müzik etkinliği düzenlenmiştir, etkinliğe katılan Halk eğitim merkezi öğretmeni Çetin TAŞÇI hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Ardahan'ın kurtuluşunun 103. yıl kutlama programı okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Eğitimde Kaliteyi Arttırma Projesi kapsamında okulumuzda 12. sınıflara yönelik deneme sınavımızı gerçekleştirmiş olduk

Ock

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin kıymetli katkıları ile 20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u anma törenini, müthiş bir coşku ve feyizle icra ettik..

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğretmenlerimize "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konulu bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Ara

Ardahan İl Müftülüğü tarafından okulumuzda Kudüs konulu seminer yapılmıştır.

Ara

Okulumuz psikolojik danışmanı ve aynı zamanda TBM( Türkiye Bağımlılıkla Mücadele) il formatörü Halil Altun tarafından tüm öğrencilerimize “Tütün Bağımlılığı” konusunda bilgilendirme çalışma yapılmıştır .

Ara

Siber suçlarla mücadele şube müdürlüğü tarafından Siberay faaliyetleri kapsamında 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimize eğitim verildi.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından Eğitim Niteliğinin Arttırılması projesi kapsamında 9 ve 10. sınıf öğrencilerimize “Motivasyon ve Verimli ders çalışma “ konularında okulumuz psikolojik danışmanı Halil Altun tarafında bilgilendirme çalışması yapıldı .

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından Eğitim Niteliğinin Arttırılması projesi kapsamında 11 ve 12 sınıf öğrencilerimize “Motivasyon ve Verimli Ders Çalışma “ konularında okulumuz psikolojik danışmanı Halil Altun tarafında bilgilendirme çalışması yapıldı .

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize yönelik "Siber Zorbalık" konusunda Psikolojik Danışmanımız Halil ALTUN tarafından bilgilendirme çalışması yapılmıştır