Ekm

Büyük coşku ve gurur içinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutluyoruz. Atatürk'ün aydınlanma vizyonunu yücelterek, geleceğimizin teminatı olan genç nesilleri yetiştirmeye devam ediyoruz. Birlikte nice yüzyıllara! #Cumhuriyet100Yaşında

Ekm

Okulumuz psikolojik danışmanı Halil altun tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize YKS tanıtım sunumu yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine okulumuz psikolojik danışmanı Halil Altun tarafından Ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde değişen maddeler hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı .

Ekm

Okulumuzda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Akın Koç'un da katılımıyla, Büşra Kaplan tarafından ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Ekm

Ardahan AFAD ile birlikte okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Ardahan AFAD kurumuna teşekkür ediyoruz.

Ekm

KOSGEB Ardahan Müdürlüğü okulumuzda bilgilendirme semineri gerçekleştirdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda dönem başı okul aile birliği toplantısı yapıldı. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Akran Eğitimi hakkında bilgilendirme semineri yapılmıştır. Emniyet Müdürlüğümüze ve görevli arkadaşlara teşekkür ederiz.

Ekm

Ahilik haftası ile ilgili okulumuzda Şehit Türkmen Tekin Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sayın Osman ERDEM'i ağırladık. Kendilerine yaptıkları söyleşiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Mevlidi Nebî haftası ile ilgili Ardahan İl Müftülüğümüzden gelen  hocamızı ağırladık. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz 2022-2023 yılı başarıyla tamamlandı. Okul Müdürümüz Necmi KESKİN başarılı öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Haz

2. DÖNEM SONU ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANDI.

Haz

Okulumuzda birlik-beraberliği arttırmak amacıyla kahvaltı etkinliği yapıldı.

Haz

Okulumuzun sınıflarının katıldığı futbol turnuvasında 10 Motor sınıfı final maçını alarak kupayı kazanmıştır. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği olan tüm hocalarımıza ve görevlilerimize teşekkür eder, şampiyon sınıfı kutluyoruz.

Haz

Ardahan İŞKUR Müdürlüğü okulumuzda bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.