Haz

ARDAHAN/DAMAL-Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencileri okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu ziyaret ederek bölümlerimiz hakkında bilgi almıştır.

AFAD, OKULUMUZDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Ekolojik Okur Yazarlık Akran Eğitimi verilmiştir.

Okulumuz öğrencilerine teknoloji semineri verildi.

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZLE FİDAN DİKİMİ YAPILMIŞTIR.

Nis

Kazım Karabekir MTAL öğretmenleri ve öğrencileri iftarda buluştu. Okulumuzda birlik, beraberlik duygusunu arttırma ve motivasyonları daha da geliştirmek için iftar yemeği düzenleyen yönetim, öğretmenlere ve öğrencilere  katılımından dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Sayın Necmi KESKİN bu gibi organizasyonların artarak devam edeceğini, yeni sosyal etkinliklerle ekibimizin daha verimli çalışmalar yürüteceğini dile getirmiştir.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BULUT ve Ardahanlı İş insanımız Sayın Turgay KAYA okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Sayın Turgay KAYA okulumuzda yapılan çalışmalar karşısında mutluluğunu ifade etmiştir. Okulumuzun bölümlerinin adeta fabrika gibi çalıştığını dile getiren Sayın Turgay KAYA, Okul Müdürümüz Necmi KESKİN başta olmak üzere tüm emeği geçen öğretmenlerimizi ve ekibini tebrik etmiştir. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BULUT meslek liseninin memleket meselesi olduğunu dile getirerek iş başında eğitim modelinin meslek liselerinin önemini arttırdığının önemini bir kez daha vurgulamıştır. Ülke genelinde birçok büyük illeri ziyaret eden Sayın Turgay Kaya okulumuzun donanımlı, sistemli ve başarılı bir okul olduğunu, Türkiye genelinde fark yaratan nadir okullardan olduğunu dile getirmiştir.

Okul Müdürümüz Necmi KESKİN okulumuzun adeta fabrika gibi üretim yaptığı bu dönemlerde ülkemize, milletimize faydalı bireyler yetiştirmeyi ve  ekonomimize sağladığı katkıları arttıracak yeni hedeflere ulaşacağını dile getirdi. Sayın Keskin, başarının ekip işi olduğunu ve ekibimizin elinden gelenin fazlasını yaparak okulumuzun önemini daha da arttırdığını söylemiştir.

Sayın Necmi KESKİN  başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan BULUT olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Mrt

Yoktu ekmeği aşı. Yoktu toprağı taşı Çanakkale'yi taşımıştı sırtında. Mangal yürekli bir on başı..
Çanakkale Zaferimizin 108. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seyit Onbaşı ve Çanakkale Geçilmez Diyen tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Rehberlik öğretmenimiz Fatime ÖZTÜRK'ün hazırladığı bilgilendiri çalışma.

KAZIM KARABEKİR MTAL TANITIM

Mrt

2. DÖNEM ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI YAPILMIŞTIR.